Гонзо: Който ни отпише, ще страда

Гонзо: Който ни отпише, ще страда | StandartNews.com

Мурсия си тръгва при плачевни резултати, призна Иванов

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов прекарва много часове на "Герена". Вглъбеният в работата си в "синия" клуб шеф не пропусна да изгледа и вечното дерби при дублиращите отбори. В него на "Георги Аспарухов" "Левски" и ЦСКА извъртяха 1:1 късно във вторник. След мача Гонзо говори, както винаги - честно и откровено.

"Всички се надяваме тази година да е по-добра от миналата. Имаме добър отбор и който ни отписва, греши и ще страда. Започнахме от нулата. Първо намалихме бюджета, но от друга страна е ясно, че класата струва пари", поясни шефът,

"Внедрихме нови испански специалисти в школата. Няма как обаче с магическа пръчка да вкараме момчета в първия тим. Тази година искам да се представим достойно. След това ще направим нужните промени, за да се борим за шампионската титла", разкри Георги Иванов.

И добави: "Ако съм искал да дирижирам нещата, щях да бъда треньор. Ако резултатите са плачевни, нормално е да има промяна. Ние обаче имаме вяра на Пепе Мурсия и не е нормално след втория кръг да говорим за смяна на треньора".

Гонзо даде сигнали, че "сините" са забравили вече поражението от ЦСКА и гледат напред. "Не трябва да правим трагедии. Имаме още мачове и правим всичко възможно да вдигнем отбора на крака. Ако отборът играе както може, ще победи "Локо" (Сф)", обясни Иванов.

Не може да се маха треньор след 2 мача

защото няма как за такова кратко време да се изгради стил - това е утопия, заяви Димитър Димитров. Херо опроверга категорично слуховете, че ще сменя Пепе Мурсия начело на "Левски". "Сега не бива да се връщаме отново на тази тема, защото отборът на "Левски" си има треньор, който трябва да работи в спокойствие. Обстановката трябва да е добра, аз съм бил в този клуб и знам, че подобни изказвания и коментари влошават атмосферата", обясни Херо.

Антон Огнянов ще играе под наем от "Левски" в "Локо" (Сф)

до края на полусезона. Халфът премина на "Герена" след силни мачове за "Любимец", но получи тежка контузия. Наставникът на "сините" Пепе Мурсия няма намерение засега да му гласува доверие и затова Тони ще трупа игрова практика в "Надежда". Гонзо потвърди, че от 2015 г. Огнянов може да се завърне в "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай