Гонзо: Херо е голям лъжец

Гонзо: Херо е голям лъжец | StandartNews.com

Ако Херо е казал, че не му вдигам телефона - значи е голям лъжец, отсече спортният директор на "Левски" Георги Иванов. Той бе принуден да развали празника, който "сините" за поредна година сътвориха с мач на малки вратички срещу "София-Запад", за да отвърне на Димитър Димитров. Бургазлията обяви, че Гонзо е единствената причина да не дойде отново на "Герена".

"Обиден съм и огорчен. Не дойде на последната среща, а после даде пресконференция. Каних го няколко пъти. През октомври предложих "Левски" да му купи и апартамент в София, а той през цялото време говореше срещу мен. Замина за Холандия на наши разноски, а не ми предостави никакъв списък. Няма да влизам повече в полемики. Достойнството му е под съмнение. Три пъти бях в Бургас, за да се срещам с него. Виждахме се и във Варна, в Стара Загора. Няма как да обяснява, че не е част от процесите в тима, след като Петър Колев ми беше помощник. Вярно, времената са трудни, но аз тук и работя", продължи Гонзо. Разговорите между него и Херо започнаха още в края на миналото първенство. Първо Димитров се озова в "Ботев", откъдето си тръгна безславно, а сега отново се размина със "сините".

Иванов разкри, че "Левски" води преговори с няколко българи за треньор. "Сред набелязаните хора има и чужденци", допълни Гонзо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай