Героят на Лудогорец: Еуфорията мина, пак ще сме шампиони

Героят на Лудогорец: Еуфорията мина, пак ще сме шампиони  | StandartNews.com

Разград. Донеслият победата за Лудогорец срещу Базел в Шампионската лига Йордан Минев се включи на живо в сутрешния блок на Нова телевизия, където призна, че еуфорията вече е по-намаляла, като изрази и увереност, че разградчани ще успеят отново да станат шампион на България, въпреки че в момента изостават в класирането.

"Мисля, че накрая пак ще сме шампиони ние, ще наваксаме и всичко ще си дойде на мястото", каза Данчо Минев.

"Вече съм добре, еуфорията премина. Зарадвах се не толкова за парите, а затова, че зарадвахме всички хора. Аз още като поех топката, идеята ми беше да вляза навътре и да шутирам, такива са ми всичките голове, като не знам какво да я правя, бия и тя влиза", продължи той.

"Отдавна беше, от 3 години нямам гол в официален мач, имам със задна ножица срещу Лудогорец в контрола. С ЦСКА имам един гол от много далече пак", каза още звездата на "орлите".

На въпрос, дали Разград е подходящ град за играчите на Лудогорец? "Мога да ви кажа, че градът е перфектен, има си всичко, хубави ресторанти, магазини, не ни липсва нищо, важно е тук да са семействата."

Относно партито след победата над Базел и дали наистина е нямало никакъв алкохол, Минев отговори: "Някои само пиха бири, другите безалкохолни напитки, защото знаят, че в събота имаме мач с Черно море."

"Нашият отбор показа, че всеки може да вкара, всеки може да спасява. Гледаме много видео, треньорите анализират, до последно ни казват кой какво трябва да прави и е нормално като го изпълняваме да постигаме тези успехи", обясни още Минев, цитиран от Гонг.

"Всеки си е суеверен и си прави някакви неща преди мача. Няма лесни мачове, така че всички ме тревожат", каза още защитникът на Лудогорец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай