16:55 ч.

14.02.17

3 мин.

0

3

0

"Герена" става "Vivacom Арена Георги Аспарухов"

от редактор |

"Герена" става "Vivacom Арена Георги Аспарухов"

Спас Русев предостави част от акциите на Даниел Боримиров


"Левски" уведоми феновете си за промяна на името на клубния стадион. Тя се налага заради нов спонсорски договор с БТК. Освен това "сините" ще имат и нов акционер. Спортният директор Даниел Боримиров получи пакет от Спас Русев. Ето и становището на клуба за промените:


Уважаеми Левскари,


Имаме честта да носим името на най-светлия образ в българската история Апостола на свободата - Васил Левски и това е най-голямата ни гордост. Това име ни задължава да сме доблестни, честни, смели и ни дава сила да се изправим гордо и да заявим открито кои сме ние!


А ние сме "Левски". Ние сме всички тези, които носим в сърцето си образа на героя, тези, които се издигаме във вълната на победата по трибуните с името на Апостола на уста, тези, които влизаме в смели единоборства под "синия" флаг, тези, които гордо сме носили купи, тези, които сме славили името "Левски" по чужди земи, тези, които оставяме по къс от душата си във всеки мач, всички ние – обикновени хора със сини сърца, легенди прославяли клуба, ветерани от сини битки...Това сме ние: Левски – вековен!


Ние никога не забравяме носителите на синята вяра като Георги Аспарухов – Гунди и няма да позволим той да бъде заличен нито от сърцата ни, нито от стадиона ни, защото умеем да обичаме, да помним, но същевременно не спираме да вървим напред! Обръщаме се към вас, за да ви съобщим, че пътят напред, освен доверие, желание, дръзновение и синя любов, изисква отговорни и смели решения, за да ни има.


Тези решения не са свързани със заличаване на името на патрона на нашия стадион и категорично искаме да опровергаем спекулациите, които вече се появиха в някои медии.


Стадионът ни с гордост носи името на легендата Георги Аспарухов - Гунди и ще продължава да го прави. Това, което ще се промени е, че ПФК Левски предостави възможността на своя генерален спонсор "Българска телекомуникационна компания" да постави името на своята търговска марка VIVACOM на стадион "Георги Аспарухов" за период от 6 години. За срока на договора синият стадион ще се казва "Vivacom Арена ГЕОРГИ АСПАРУХОВ".


За да преодолее всички пречки пред новия рекламен договор и избегне конфликта на интереси, като притежател на акции в "БТК" и ПФК Левски, мажоритарният акционер г-н Спас Русев, в дух на приемственост и вяра в "синята" идея предостави на една от сините легенди - Даниел Боримиров, прославил "Левски" и България част от своите акции, превръщайки го в следващия по големина акционер в клуба.


Настъпило е време за положителни промени, в което "героите" са обикновени хора с необикновени мисли и идеи, които не са забравили кои са и кой ги е научил да обичат в синьо. В това време хулите се наричат "новини", заливат ни отвсякъде с въпроси и инсинуации на тема "Левски", сякаш забравили идеята за свободата на словото, а именно да вдъхновява и критикува съзидателно.


"Синьото" бъдеще е в ръцете на всички нас – футболисти, треньори, фенове, ръководители и журналисти, защото и най – великите дела остават в историята като слово... Нека заедно и отговорно пишем нашата "синя" история!


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:39 · 25.05.2017
То хубаво арена , ма козирката на тая арена що я нама никаква ????
Потребител · 17:13 · 16.02.2017
Що арени ,що чудо се пръкнаха в България! Само циркаджии и бикоборци се търсят!
Потребител · 13:08 · 15.02.2017
ха ха ха. Последния да затвори вратата.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент