Гаджев в Полша, идва Румънец

Гаджев в Полша, идва Румънец | StandartNews.com

Херо може да поеме Левски" от понеделник

Националът Влади Гаджев е близо до подпис с "Лех" (Познан), тръбят полските медии. Новият треньор на клуба лично е гледал изяви на капитана на "Левски". В контракта на Гаджев има клауза за откупуване - 200 хиляди евро, пишат още поляците. Според тях Гаджев може да свърши идеална работа на "Лех" в средата на терена, защото е лидер на терена.

Междувременно стана ясно, че румънецът Даниел Никулае може да поведе атаката на "Левски".

В момента 32-годишният бивш национал на северната ни съседка се състезава за "Рапид" (Букурещ). В клуба обаче имат финансови проблеми. Никулае има солидна визитка. След пет успешни сезона в "Рапид" той е продаден на "Оксер". Следва кариера в "Оксер", "Монако", "Нанси" и руския "Кубан", където е съотборник на Ивелин Попов. Тази година се връща в "Рапид". Записва 39 мача и 9 гола за националния тим на Румъния. Нападателят е висок и здрав, играе отлично в пеналта.

В същото време стана ясно, че Димитър Димитров може да поеме "Левски" още в понеделник. Тази вечер Херо е чакан на трибуните за мача на "сините" с "Черно море". Бургазлията е навиван да започне бързо работа, тъй като предстои пауза заради националните отбори и ще има време да се запознае с обстановката. По договорка с "Левски" Херо трябваше да стане треньор след Нова година. Слабите мачове напоследък обаче явно ще форсират събитията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай