Г. Домусчиев: Лудогорец ще продължи да ви радва и на новия стадион

Г. Домусчиев: Лудогорец ще продължи да ви радва и на новия стадион  | StandartNews.com

Разград. "Лудогорец ще продължи да играе агресивен, нападателен и офанзивен футбол и ще радва феновете си и на новия стадион", с тези думи единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев даде старт на реконструкцията на "Лудогорец Арена" в Разград като счупи шампанското в багера, докаран да направи първата копка.

Дни след грандиозния успех на "зелените", които си извоюваха място в Шампионската лига, започва реконструкцията на стадиона в Разград. Първо ще бъде изградена нова трибуна на сектор Б. Тя ще носи името на героя от мача със Стяуа Козмин Моци, обяви още Домусчиев-младши. Новото съоръжение ще бъде на мястото на досегашния сектор Б, където до днес седеше "зелената" агитка. Амбицията на клубната управа е целият стадион да бъде модернизиран по стандартите на УЕФА за четири звезди, за да може Лудогорец да приема отбори от груповите фази на най-комерсиалните турнири на Стария континент – Шампионска лига и Лига Европа.

"Лудогорец е национален проект и ние сме щастливи, че участваме в модернизацията на стадиона му. Ще изпълни, строителните работи в срок – качествено и прецизно", обеща Христина Чернева представител на компанията "ЕЛЕНА ИХТИМАН СОФИЯ" ООД, спечелила обществената поръчка.

Зелена светлина за новия стадион даде и кметът на Разград Денчо Бояджиев, който пожела нови успехи на тима на "зелените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай