Футболна звезда от близкото минало е в новия сезон на "Сървайвър"

Футболна звезда от близкото минало е в новия сезон на "Сървайвър" | StandartNews.com

Стара Загора. Бившият футболист на Берое и софийския Локомотив – хърватинът Ваня Дзаферович, сега шеф но отдела по маркетинг и реклама на старозагорския тим, е сред участниците на новия сезон на „Сървайвър". Това разкрива съпругата му Женя Ангелова пред старозагорския в. „Национална бизнес поща" ден преди старта на риалитишоуто. Бившата плувкиня и спортна журналистка участва в третия сезон на „Сървайвър". Освен, че е убедила Ваня да кандидатства, тя самата е била на кастинга заедно с него. Според признаниията й за една бройка не попаднали и двамата сред съзвездието от участници.

Дзаферович е бил в Камбоджа в племето на „звездите" – бивши именити спортисти, и е преживял страхотни мигове. Половинката му признава, че той се върнал от изтощителната битка на отборите в камбоджанската джунгла с няколко травми. В сравнение с контузиите във футбола обаче те изглеждали наистина нищо работа.

Както е известно, Ваня Дзаферович прекъсна успешната си футболна кариера след тежка контузия при столичните железничари. Любимият му Берое го приюти и направи всичко възможно да излекува травмата, но съжаление и лекарите се оказаха безсилни да го върнат отново на терена. Сега Ваня ръководи отдела по маркетинг и реклама и мнозина смятат, че част от успехите и популярността на старозагорския тим в последните години се дължат и на активната рекламна стратегия на клуба.

Съпругата му Женя разкрива имената и на още няколко участниици в новия сезон на „Сървайвър", нейни близки и на семейството приятелки. Една от тях била кумата им Янита Янчева, която заедно с нея преживя изпитанията в третия сезон на риалитишоуто. В звездния отбор щели да бъдат и сестрите Силвия и Дамяна Матеви. Дамяна е също бивша състезателка по плуване, националка.

И Ваня Дзаферович, и съпругата му Женя, са категорични, че новият сезон на „Сървайвър" е предложил страхотни преживявяния и изпитания на участниците, които зрителите ще съпреживеят от 15 септември.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай