Фондацията на Бербатов стана на девет

Фондацията на Бербатов стана на девет | StandartNews.com

Фондацията на Димитър Бербатов стана на девет години, а българският нападател бе приятно изненадан с торта по случай рождения ден.

Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм" не скри радостта си от щастливото събитие и побърза да се похвали със сладката изненада на профила си във "Фейсбук".

"Отивам в офиса - в 9, и ме посрещат с торта. Фондацията става на 9 години! Най-знаковата годишнина, заслужава да и се посвети голямо футболно шоу. Знаете - 14 юни! Заради децата".

Преди няколко дни нападателят обяви, че всеки, който закупи билет за благотворителния сблъсък между неговия звезден отбор и този на Луиш Фиго до днес (7 април) включително, ще участва в разиграване, в което късметлиите ще бъдат 9, пише bTV. Тези деветима души ще получат по един допълнителен билет за същия сектор, за който е и вече купеният от тях билет, като спечелените пропуски ще бъдат с автограф.

Дългоочакваният мач между тимовете на Бербатов и Фиго е на 14 юни на стадион "Васил Левски". До момента българинът обяви, че бившите му съотборници в "Манчестър Юнайтед" - Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Едвин ван дер Сар и Патрис Евра, ще пристигнат в София за събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай