Финансистът на ЦСКА: Дълговете ни са 18 млн. лева

ЦСКА ще търси реванш от "Славия" за равенството на "Овча купел" в началото на сезона

Финансистът на ЦСКА: Дълговете ни са 18 млн. лева | StandartNews.com

Платиха част от дълга към румънеца Пакурар

Дълговете на ЦСКА към днешния момент са 18 милиона лева. Това обяви пред "Стандарт" изпълнителният шеф на клуба Александър Тодоров. Точно това число ще бъде записано и в проспекта, който ще бъде внесен в КФН заради второто предлагане на акции. Разбира се, държавният орган ще направи проверка, преди да го приеме за разглеждане и одобрение.

"Няма драма в това отношение. Ако към даден момент сме дължали по една заплата или не сме били описали ремонта на сектор "Г", сумата скача нагоре. После може да падне", сподели Тодоров и не скри, че му е писнало да чете за отнети точки, лицензи и т.н.

"Малко повече трябва да са положителните новини, че на запалянковците им писна от българския футбол. Затова и не идват по стадионите. Специално за ЦСКА има доста позитивни неща. Ето, водим в класирането с доста точки пред "Лудогорец" и то при условие, че нямаме нито техния финансов, нито какъвто и да е друг комфорт. Само че от година насам се вади случаят "Пакурар". После ще дойдат други. Хиляди пъти повторих, че не може да направим нищо, когато играчи са гонени от ЦСКА без дори да бъдат извикани на разговор", обясни Александър Тодоров. Според изпълнителния шеф клубът вече е превел част от дължимите близо 500 000 лева на румънеца. И няма притеснение за евентуално наказание по казуса с Пакурар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай