ФИФА блокира трансферите на ЦСКА

ФИФА блокира трансферите на ЦСКА | StandartNews.com

Гриша Ганчев поздрави Васил Божков за ЧРД

"ЦСКА-София" не може да картотекира нови футболисти от чужбина или да продава играчи към днешна дата. Причината е, че ФИФА все още не е създала акаунт на клуба в единната международна трансферна система TMS, което блокира всякаква дейност от подобно естество. Това е причината единственото ново попълнение на ЦСКА от чужбина - Давид Симао, да остане без картотека за мача със "Славия".

Според запознати в момента във ФИФА е изпратена цялата документацията и световната централа разглежда случая "ЦСКА", но засега не е създаден нов акаунт, който да бъде използван за целите на клуба. Не е ясно и какво ще стане, ако ФИФА определи "ЦСКА-София" за нов клуб в системите си. Интересен е и случаят с Бьорн Йонсен, който бе представен като ново попълнение на "Хартс", а според ЦСКА той има действащ договор с тях.

Междувременно Гриша Ганчев направи рядък спортсменски жест към своя съперник Васил Божков, с който заедно се бориха при покупката на ЦСКА. Бизнесменът от село Микре е поздравил хазартния бос за 60-годишния му юбилей. "Червените" пуснаха и честитка в официалния си сайт по повод празника на бизнесмена с текст: "Армейци, ФК ЦСКА честити 60-ия рожден ден на Васил Божков. С пожелание за много здраве, лични и професионални успехи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай