Феновете застанаха зад Иван Колев

Феновете застанаха зад Иван Колев | StandartNews.com

Привържениците на "Славия" се обявиха в подкрепа на напусналия треньор на "белите" Иван Колев. Според тях Венци Стефанов е допуснал грешка, като е приел оставката на наставника. Някои от тях дори поискаха той да бъде върнат незабавно. Ясно е, че това няма как да стане обаче, тъй като Колев е твърд в решението си.

Въпреки това "белите" пуснаха писмо, с което да благодарят на треньора. "Националният клуб на слависта благодари на треньора и на човека Иван Колев за 16-месечната му работа с представителния отбор на "Славия". С най-скромния ресурс в "А" група като бюджет и налични футболисти, и в обстановка на финансова нестабилност в клуба, Колев успя да изгради стабилен отбор, в който трайно наложи шестима юноши от школата на клуба и постигна доста победи, които зарадваха всички слависти. За времето, което прекара в "Славия", Колев предложи и нов подход в работата с привържениците - редовно се срещаше с тях и ги информираше за ситуацията в отбора.

Приемането на неговата оставка е недобре обмислен ход и грешка от страна на клубното ръководство с оглед оставащите само три мача до края на полусезона", пишат феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай