Феновете на "Славия" поискаха яка чистка

Феновете на "Славия" поискаха яка чистка | StandartNews.com

Феновете на "Славия" поискаха сериозна чистка в отбора след поредната издънка през този сезон - 0:2 от "Локо" (Пд) у дома. Привържениците скочиха на всички играчи, най-вече на Димитър Везалов, Мишел Платини и Фернандо да Силва. Вторият дори налетя да бие момчета от агитката, които му искаха сметка на прибиране в тунела. При загубата от "Берое" бившият нападател на ЦСКА и "Лудогорец" дори се сдърпа с момичета от "бялата" публика.

Някои от феновете поискаха и главата на треньора Иван Колев. Бившият селекционер на младежкия национален отбор дойде в отбора преди по-малко от 2 месеца. "Първенството е дълго, ръководството е в правото си да решава дали си върша добре работата. Моята работа е да движа отбора напред", коментира Колев след мача.

"Честно казано, съм доста ядосан и афектиран от резултата. Защото не смятам, че "Локомотив" спечелиха с надиграване. Знаем си нашите проблеми, липсата на класа в нападение. Не мога да не съм ядосан. И срещу "Черно море" беше така – те имаха по-малко удари и вкараха. Имаме сериозни кадрови проблеми", добави още Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай