Феновете на "Лудогорец" събраха парите за полета на премиера

Феновете на "Лудогорец" събраха парите за полета на премиера  | StandartNews.com

Привържениците на "Лудогорец" събраха парите, за да платят разходите по транспорта на премиера Бойко Борисов до Разград за откриването на трибуна "Моци".

Това стана ясно от отвореното писмо на Националния фен клуб на разградчани. Ето текстът, който публикуваме без редакторска намеса.

Въпреки, че Разградска област е една от най- бедните в България, Ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на Министър- председателя, колкото кампания с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И Ние го направихме, по най- достойния начин.

След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия, за това, че Министър- председателя е дошъл за да уважи нашия Рожден ден и откриването на трибуна „Моци", ние започнахме да събираме пари.

Е, приятели, Ние успяхме !!! Събрахме нужните средства, и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце.

Събраната сума от 4 985 лв. ще бъде предоставена на Областния управител на област Разград, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай