Феновете на "Черно море" искат тотална чистка

Феновете на "Черно море" искат тотална чистка | StandartNews.com

От националния фенклуб "Черно море" призоваха за кардинални промени в отбора. Те искат Илиан Илиев да остане начело на тима, а за клуба да играят само юноши. Това се случи след загубата с 0:1 от "Локомотив" (Пловдив) на "Тича".

"Ние, истинските фенове на "Черно море", настояваме всички футболисти, без нашите юноши и Илиан Илиев, да си ходят. Ако мислят, че с такава игра, ще изгонят Илиян, няма да се получи, защото те ще си тръгнат, а той ще остане. Тези футболисти трябва да знаят, че "Черно море" е светиня и футболно богатство за Варна. Срамота е да нямаме положения и удари във вратата, както в последната среща. По-добре да изпаднем, отколкото тези играчи да продължат да се присмиват и унижават Черно море и неговите привърженици", заяви председателят на фенклуба на "моряците" Иван Михайлов.

Треньорът на "моряците" Илиан Илиев не скри огромното си разочарования от поражението с 0:1 като домакин на "Локо". Според специалиста играчите му излизат на терена със страх да не загубят, което е пагубно за представянето на отбора. "Първото полувреме го проспахме и не се представихме така, както трябва. През втората част се вдигнахме, но победата на всяка цена скова играчите. Извиняваме се на хората. Излизаме със страх да не загубим и точно това се случва. През първото полувреме играхме много сковано. Не е приятно да загубиш. Не трябваше да го допускаме особено в този мач. Сега отиваме в една група, в която всеки мач ще е битка", коментира Илиев.

"Футболистите са хората, които трябва да излязат от тази ситуация. Ние се опитваме да им помогнем. Феновете не са се обърнали срещу нас. В тези две седмици до следващите мачове трябва да видим къде бъркаме. Психиката влияе много", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай