Фенове звънят на Томов за беглец

Фенове звънят на Томов за беглец | StandartNews.com

"На път към ЦСКА е", каза Александър Томов по адрес на Джаксън Менди тази сутрин. Както първи съобщихме, бранителят разтрогна с "Литекс" и пристигна на преговори при "червените". Завоят при трансфера обаче е факт и към този час по-вероятно е да не се състои. Историята. Стойчо Младенов е позвънил на шефа да прости на Менди за обидите, изречени при бягството в Ловеч с обещание, че ЦСКА ще има желязна защита през пролетта.

Томов се навил да направи жест заради треньора, но пък футболистът трябвало освен извинение да намали и заплатата си. Всичко било опечено, когато новината гръмнала и телефоните на ръководството прегрели. И Томов, и Стойчо Младенов били убеждавани от познати и непознати, че не трябва да правят компромис. Така постепенно и треньорът започнал да се разубеждава.

Вчера обаче Менди се появи на "Армията" и трансферът мина към пореден обрат. Утре Джаксън ще подпише, а на мача с "Локо" ще се извини на публиката. Бранителят е намалил претенците си от 15 000 на 10 000 лева месечно.

Стойчо Младенов ще трябва да мисли нова схема за гостуването на "Локо" в "Надежда" заради друг беглец от ЦСКА. Емил Гъргоров подписа с родния си клуб до края на лятото. Бадема може да играе срещу "червените", но едва ли ще започне титуляр, тъй като не е водил подготовка зимата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай