Елин Топузаков: Ще играем със сърце и душа

Елин Топузаков: Ще играем със сърце и душа | StandartNews.com

София. "Радвам се, че спечелихме. Това бе много важна победа за нас. Най-важното бе да си върнем хъса и агресията", обяви треньорът на "сините" Елин Топузаков. Днешният мач срещу "Ботев" (Плд) беше дебютен за новия треньор, а "Левски" победи с 2:0.

"Имахме доста проблеми около състава. Някои бяха наказани, други контузени, а Рамос нямаше сили да изиграе и една минута. Но оттук нататък всеки един трябва да се доказва, независимо дали е българин или чужденец. Който покаже, че е най-добре подготвен по време на тренировките като желание и като тактика, той ще играе. Трябва да го направим със сърце и душа", категоричен бе Топузаков.

"Държахме прилично темпо, което спадна леко накрая, но най-важното е, че успяхме да неутрализираме връзките между халфовата линия и нападението на "Ботев". Видяхме, за разлика от други мачове, колко напред беше изнесена защитата ни", коментира срещата треньорът на "сините".

"Никога няма да се изтъкна, не съм такъв човек. Имам амбиция да успея в професията, но не и болна, че да кажа, че от един мач съм променил всичко с магическа пръчка и сме играли супер. Резултатите, които постигаме, ще покажат за вбъдеще дали имам място в клуба", каза Елин Топузаков. 

Новобранците благодариха на треньора и агитката

Просто страхотно, заяви абсолютният дебютант за "Левски" Владислав Мисяк. "Благодаря на феновете, благодаря на треньорите за голямото доверие", сподели роденият преди 18 години в Кюстендил халф, "В края имаше умора, нормално за дебют. Това, че сред титулярите излязохме трима юноши, не ни притесни, напротив, даде ни стимул", добави Мисяк, за когото явно ще се говори тепърва.

"Играхме добре, с желание", допълни друг юноша - Ради Цонев, "Показаното не е максимумът на "Левски", имаме голям потенциал". халфът призна, че е чувствал леко притеснение в началото, но опитните играчи му дали кураж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай