Двама обвиниха ЦСКА в шашми

Двама обвиниха ЦСКА в шашми | StandartNews.com

Томов си стисна ръката с другите акционери

ЦСКА се опитва да финтира БФС с документите, които са внесени за лиценза, скочиха Емил Димитров и Радослав Василев. Първият твърди, че "армейците" нито са му платили, нито са поискали отсрочка за дължимите 350 000 евро от трансфера на Ивайло Чочев в "Палермо". "Не са ми дали нито стотинка! Аз съм предприел необходимите съдебни процедури по въпроса. Нямам представа какви документи са дали за лиценза", скочи бившият депутат пред "Гол.бг".

Василев пък за пореден път атакува "червените" във "Фейсбук". "ЦСКА изгоря! Няма плащания или споразумения по редица дългове, а някакви комунистически писма до различни институции и тотални глупости!", написа бившият адвокат на клуба на стената си.

"Ще видим какво са направили, като дойдат резултатите от УЕФА", обявиха от БФС, без да вземат никаква страна.

Преди да бъдат внесени документите, на "Българска армия" имаше среща между Александър Томов, Ивайло Манджуков, Борислав Лазаров и Милко Георгиев. Според изтеклите информации Томов е обявил, че ще приеме условията на тримата, за да може ЦСКА да излезе от неприятната ситуация. В последните дни бившият вицепремиер търсете пари под дърво и камък. Стигна дори до Гриша Ганчев. "Акционерите" пък излязоха с декларация. Феновете, които участваха в кампанията с публичната продажба на акции, обявиха, че са притеснени за ситуацията в клуба.

Ще покажа документи, изрепчи се Младенов

Не съм гонил никой от ЦСКА, скочи бившият треньор на "армейците" Стойчо Младенов. Той твърди, че не няма нищо вярно в обвиненията, че е взел 240 000 лв на Нова година неустойка за минали години и така не са били платени заплати в школата и отбора. Обвинението хвърли ден по-рано Петър Жеков пред "Стандарт". "Хайде да не коментираме нищо повече. Ще дойде време на всичко, ще покажа документи и тогава ще коментираме", каза Младенов, който бе вчера на "Армията" и се видя с Христо Стоичков, но и с Жеков, който също бе там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай