Домусчиев за ЦСКА: Не ме занимавайте с кредитни милионери

Домусчиев за ЦСКА: Не ме занимавайте с кредитни милионери | StandartNews.com

"Не ме занимавайте с интриги, простотии и хора, които известни със своята неизвестност. Разни хора, които са кредитни милионери или разследвани. Не ме вкарвайте в такива неща. Не ми е на нивото", каза собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев по повод нападките от страна на ЦСКА след дербито между двата тима в събота. "Орлите" спечелиха с 2:0 на "Българска армия", но и при двете попадения останаха съмнения за засади.

Според Домусчиев простотията в българския футбол е прекалено голяма и всеки трябва първо да гледа себе си.

"Смятам, че простотията в българския футбол е прекалено много. Всеки клуб трябва да гледа себе си. Атаките не ме вълнуват и не смятам да отговарям. Казах, че ще изграждаме стадион, багерите дойдоха. Казах, че ще продължим с инвестициите в базата, правим го", каза още той, цитиран от bTV.

Собственикът на "орлите" коментира и откриването на новата клубна база в Разград. Той обясни, че за нея са били платени 25 млн. лева.

"Мисля, че беше от съществено значение тази база да се направи и ние го знаехме от самото начало. Имаме три-четири игрища, които направихме през годините. Те обаче не бяха достатъчни за всички наши гарнитури и за мъжкия отбор. Специално за тренировъчния комплекс това е много важна стъпка. Започваме да строим в зоната до първия комплекс, ще направим хотел-общежитие с всички необходими условия за нашите футболисти - спане, хранене, възстановяване, за лагери преди мачовете и т.н. Това разширение струваше 15 милиона лева, а предишният етап беше към 10. Така че всичко излиза към 25 милиона лева. Върви и строителството на стадиона, надявам се до лятото да е готов сектор "В", добави босът на шампионите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай