Домусчиев: Помагат с пачки на ЦСКА

Домусчиев: Помагат с пачки на ЦСКА | StandartNews.com

Дерменджиев остава твърдо начело на тима

ЦСКА си мислят, че срещу тях никой не може да играе силно, отсече благодетелят на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Той спази традицията си и говори преди двубоя с "Ливърпул" пред "Гонг". "Ние не разпалваме войни. Държахме се джентълменски. Дори не подадохме жалба за ексцесиите. Искаме футбол. Мачът в събота не ми хареса. Ритане, бутане, радвам се, че го пропуснах. Искам да ви кажа - Ешпиньо бе напсуван на португалски. Знаете кой от ЦСКА го говори (б.р. Стойчо Младенов е играл дълги години в Португалия). Нападат "Славия", защото им били взели точка? А срещу нас кой ги премира? Хора, въртящи се около ЦСКА, гравитиращи, активно им помагат", продължи бизнесменът. Той обяви, че не смята да предприеме треньорска смяна в "Лудогорец", както гласят слуховете около тима. "Не сменяме треньорите след един равен, а Дерменджиев бе в основата на самия проект "Лудогорец" от самото начало", разясни благодетелят на "орлите".

Той разкри, че не може да избира между Стойчо Стоев и Ивайло Петев за селекционер. Причината е, че и двамата са били начело на "Лудогорец". "Не искам да кажа, че се меся. Аз съм за чужденец", каза Домусчиев и отказа да влезе в полемики с Любо Пенев, който го атакува на два пъти. "Не е на моето ниво. Не сме били съученици нито във Френската гимназия, нито в университета. Виждам, че атакува всеки, който се е изказал за него", завърши Домусчиев.

Полицайка изнудва Джерард

Капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард е бил изнудван от полицейски служител, гръмна "Сън". Таблоидът разкрива как местната служителка на реда Хелън Джоунс се е опитала да изкопчи пари от Стиви Джи с видеозапис, в който той участва в сбиване. Случката се разиграва в бар до жилището на халфа. Джерард твърди, че само е разтървал биещите се. Въпреки това Джоунс е откраднала касетата от охранителните камери с ясното намерение да подложи на тормоз бившия национал на Англия. Служителката на реда вече е напуснала полицията, а "Сън" съобщава, че днес срещу нея започва дело.

Младите "орли" останаха капо

Юношите на "Лудогорец" паднаха вчера с 0:3 от връстниците си от "Ливърпул". Така активът на малките "орли" в досегашните пет двубоя в младежката ШЛ е нулев. Те са инкасирали пет загуби и са допуснали 21 попадения в своята мрежа. Два гола за наследниците на Джерард и компания заби Оджо, а едно попадение добави Синклер. На стадиона дойдоха около 400 души, повечето деца. След края на срещата пред "Стандарт" капитанът на гостите Джордан Роситър заяви: "Доволни сме от успеха, защото "Лудогорец" никак не са слаби, липсва им само малко самочувствие. Радвам се, че ме сравняват с Джерард, дано стигна неговото ниво".



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай