Домусчиев: Няма смисъл да слизам до нивото на Пенев

Домусчиев: Няма смисъл да слизам до нивото на Пенев | StandartNews.com

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев отговори на нападките на бившия национален селекционер Любослав Пенев. "Няма смисъл да слизам до неговото ниво. Просто няма какво да коментирам. Но със сигурност не сме били съученици, тъй като не е от Френската гимназия. Аз съучениците си ги помня до един", обясни той пред "24 часа".

"Няма смисъл да слизам до неговото ниво. Просто няма какво да коментирам. Но със сигурност не сме били съученици, тъй като не е от Френската гимназия. Аз съучениците си ги помня до един", каза пред вестник "24 часа" Домусчиев.

Припомняме, че Пенев обяви пред бТВ, че никой не е искал Кирил Домусчиев в отбора си по футбол в училище. Той помоли бизнесменът да не му дава съвети как се прави футбол. "Домусчиев пък може да ми говори за цвета на хапчетата, но не и за футбол", каза бившият селекционер. 

"В момента ме интересува само това, защото ще е истински празник. Силно се надявам отново да напълним стадиона, за да няма такива празни трибуни като на националите. Имаме шанс да продължим в Европа". Така собственикът на "Лудогорец" коментира утрешния мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу Ливърпул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай