Домусчиев: Кармата върви с името ни

Домусчиев: Кармата върви с името ни | StandartNews.com

Любопитно обяснение на лудите мачове, които прави тимът му, даде босът на шампионите Кирил Домусчиев. Той говори в предаването на bTV "Лице в лице". "Явно кармата на отбора върви с името ни - Лудогорец. Сигурно така ще продължава", заяви той, "Приех нормално, че имаше фенове, които викаха за "Стяуа". Ние сме нация на негативизма. Винаги ще намериш някакви кусури на нещо хубаво. В началото ме дразнеше, но вече съм свикнал на българския негативизъм".

Домусчиев призна, че дузпа за "Ливърпул" в последните секунди е имало. От "Лудогорец" уточниха местата, където ще се продават билети за "Реал" - от 20 септември пакетните и от 25-и - единичните. Талони ще има в мрежата на "Ивентим", на касите на националния стадион, "Арена Армеец", Двореца на спорта и културата във Варна, Туристическия център в Търново и бензиностанциите на ОМВ в големите градове.

Бала обеща як мач в Разград

Здрав и хубав футбол в Разград обеща Краси Балъков. Неговият "Литекс" гостува в неделя на "Лудогорец". "Отиваме да се представим достойно и ако имаме възможност, да победим. Аз съм сигурен в моите футболисти", каза Бала, "Не е изненада, че "Лудогорец" не е на първо място в класирането, тъй като отборът участва в много турнири. Предполагам, че са си направили добре сметката. "Лудогорец" ще играе основна роля, но дано направим първенството по-интересно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай