Доктори и брат вадят "Локо" (Пд) от калта

Доктори и брат вадят "Локо" (Пд) от калта | StandartNews.com

Заплати на "Лаута" преди дербито с "Ботев"

В "Локо" (Пд) ще разчитат на една фамилия да вади горещите кестени от огъня. Става дума за семейство Неделчеви. Николай Неделчев от месеци коли и беси на "Лаута", а от днес брат му - Огнян е член на УС на клуба. Останалите двама в ръководното тяло са доктори - Борис Джурджев, който е шеф на болница "Свети Мина" и зъболекарят Константин Думанов. Джурджев разкри, че са зарадвали играчите на "Локо" със заплати, за да ги надъхат допълнително за предстоящото в събота дерби с "Ботев".

"Голямата цел пред новия УС е да намерим стабилен собственик на отбора или поне спонсор. Дотогава се наемаме да правим всичко възможно "Локо" да функционира нормално. Работа на парче обаче е до време", обяви д-р Джурджев в първата си медийна изява в качеството си на "черно-бял" шеф. Той допълни, че в близките дни чакат на среща "Трейс груп", за да се изясни ще влиза ли мощната строителна фирма в клуба и под каква форма.

Треньорът на "Локо" Христо Колев пък бе лаконичен преди битката за Пловдив. "Този мач не е като другите в "А" група. Има много повече заряд. Готови сме да защитим честта на "Локо" и нямаме търпение срещата да почне", каза Бащата.

Специални камери ще следят агитките

на "Ботев" и "Локо" за изстъпления по време на дербито на Пловдив. С това се похвалиха от МВР-Пловдив. На територията на спортната зона и целия град ще бъдат разположени голям брой полицейски сили от Областна дирекция на МВР Пловдив, СДВР, както и сили от дирекция "Жандармерия". По улиците на града и в проблемните зони ще патрулират екипи от специализираните подразделения за охрана на обществения ред. Шествия на агитките са забранени.

Караница за 350 билета

си спретнаха на "Лаута". Толкова е бройката талони за гостуващата агитка в дербито "Ботев" - "Локо" (Пд). Днес от Коматево пратиха на "черно-белите" пропуските, но се оказа, че те предварително са запазени от различни фенски фракции на "смърфовете". "Ще останат билети и за свободна продажба, но няма да са много", пробва да успокои страстите изпълнителният директор на "Локо" Константин Думанов.

Видолов обърна гръб на Пенчев

и остана на работа в "Ботев". Помощникът на изритания Петър Пенчев занапред ще изпълнява длъжността селекционер на първия тим. Солидарен с Пенчев обаче остава другият човек от екипа му - Николай Праматаров, който също си тръгва от "Ботев". Договорите на двамата са прекратени по взаимно съгласие и те ще приберат по 4 заплати от клуба.

Ермин Шиляк хвърля двама

в атака срещу "Локо". Новият треньор на "Ботев" е решен да смени тактиката на отбора, който досега залагаше само на един чист нападател. Така до Алекс Колев вероятно ще започне и Димитър Алексиев. Съществува обаче вариант Шиляк да направи компромис и да въведе своите виждания чак след съдбоносното пловдивско дерби.

Почерпка

В "Ботев" се подсилиха за дербито срещу "Локо" със сладки и солени изкушения. Днесс един от лидерите на "канарчетата" Мариян Огнянов чукна 27 години и почерпи обилно съотборниците си. Халфът, който изпусна двубоя с "Монтана", вече е готов за игра. Огнянов си пожела за подарък победа над "смърфовете" и обеща да черпи и с алкохолни напитки, ако това се случи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай