Деветият 1/2-финал на Каменица е в Монтана

Деветият 1/2-финал на Каменица е в Монтана | StandartNews.com

Общинари и журналисти ще подгреят за любителите футболисти

Броени дни след като Исландия сензационно победи с 2:1 Англия в Ница и вдъхнови любителите на футбола в целия свят, Фен Купа 2016 ще даде възможност на феновете от Монтана, Враца и Видин да последват примера на островната държава и да покажат, че най-важни във футбола не са парите и славата, а сърцатата игра и желанието за победа. Арена за деветия регионален полуфинал на Фен Купа 2016 ще бъде стадион „Огоста" (изк. терен) в Монтана, където ще мерят сили най-добрите 32 отбора от Северозападна България.

Турнирът ще бъде официално открит в 12:00 часа в събота от зам. кметовете на община Монтана Тихомир Антонов и Диман Георгиев. След откриването те ще подкрепят отбора на общината в демонстративен мач срещу сборен тим на местни журналисти.

До края на деня в събота полуфиналистите от Монтана, Враца и Видин ще мерят сили в групова фаза – всеки срещу всеки. Мачовете ще продължат до 19:30 вечерта, след което в 9:30 часа в неделя турнирът ще продължи с осминафиналите и фазата на директните елиминации. Паралелно с динамичните дербита и през двата дни на надпреварата на терен ще се провеждат множество игри и активации на „Каменица" и на корпоративните партньори на турнира. Всички пълнолетни посетители могат да изпробват късмета и уменията си и да спечелят страхотни награди като смартфон, таблет и разнообразни спортни артикули.

Името на новия регионален шампион на Северозападна България ще стане ясно в неделя веднага след финалния мач, който стартира в 13:00 часа. Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай