Дерменджиев: ПСЖ не ме плаши с нищо

Дерменджиев: ПСЖ не ме плаши с нищо | StandartNews.com

ПСЖ не ме плаши с нищо, отсече треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев преди предстоящия сблъсък от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на "Васил Левски" утре от 21:45 ч. 

"Не знам как ще ви прозвучи, но наистина не се страхувам. Разбира се, имаме респект към отбора и треньора. Това са изключително добри футболисти и доказано име като Унай Емери. Виждате какви играчи имат, само двама от тях струват 100 млн. евро. Разучаваме всичките си съперници. Впечатлението ми е, че ПСЖ няма слабо място. Въпреки всичко ние ще се възползваме от своите шансове", коментира специалистът, цитиран от bTV.

Дерменджиев допълни, че футболистите на "Лудогорец" вече са свикнали да играят равномерно - както в Шампионската лига, така и във вътрешното първенство. "Вярно е, че мотивацията е много различна, но не бива да губим точки и в България".

Според наставника на "орлите" новият формат на турнира на богатите ще вдигне още повече летвата пред малките отбори. "Ние обаче ще направим всичко възможно да имаме достатъчно добър коефициент".

"Всеки от нас се мотивира самостоятелно. Като отбор обаче не сме слаби и утре ПСЖ ще усети това - закани се защитникът Йордан Минев. - Твърденията, че има спад във формата на съперника, не са сериозни. Там има поне 15 футболисти, които могат да решат всеки мач".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай