Дерменджиев: Нямаме право на грешка до края на плейофите

Дерменджиев: Нямаме право на грешка до края на плейофите | StandartNews.com

Тазгодишното първенство е много по-силно от миналата година, счита треньорът на „Лудогорец"

В „Лудогорец" винаги сме си поставяли високи цели и без да се афишират намеренията ни, е ясно, че се борим за първото място в шампионата и за купата. Това обяви треньорът на „Лудогорец" Георги Дерменджиев в навечерието на мача на зелените с „Литекс", който ще се играе в събота на стадиона в Ловеч.

Селекционерът на разградския тим призна, че очаква много силен тактически мач с много добрия отбор на „оранжевите", които по думите му играят еднакво добре и в нападение, и в отбрана. Проблемът с мотивацията на нашия отбор е 100% изчистен, очаквам добро представяне. В останалите три мача до края на плейофите нямаме право на грешка, отсече треньорът на зелените.

Дерменджиев смята, че тази година всички отбори, участници в националното първенство, са в много по-добра форма в сравнение с миналата година. Той окачестви последния мач на своя тим с „Берое" като турнирен и заяви, че по време на срещата играчите на „Лудогорец" са дали всичко от себе си.

Още не е ясно дали в събота на терена в Ловеч ще излязат Светослав Дяков и Роман Безяк. Те тренират в момента с отбора, лаконичен бе селекционерът. На въпрос дали продължава да залага на нападението на Хамза, Дерменджиев обясни, че разчита на всички футболисти. По повод решението на клубното ръководство да не се търсят нови попълнения, треньорът бе пределно ясен. „Защо да привличаме нови футболисти? В момента имаме достатъчно състезатели, които могат да се справят със задачите, които отборът ни преследва в първенството."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай