"Черно море" удържа на "белия" натиск

"Черно море" удържа на "белия" натиск | StandartNews.com

"Черно море" успя да удържи равенството 1:1 срещу "Славия" на "Тича" във Варна в двубой от 26-ия кръг на А група. Гостите бяха по-активният тим на терена, но направиха много пропуски и така и не съумяха да стигнат до победата.

И двата гола в мача паднаха след почивката. Ивайло Димитров в 53-ата минута бе точен за "белите".

Домакините възстановиха статуквото 3 минути по-късно, когато Марчин Бургхард с глава реализира за 1:1.

Във временното класиране във втората шестица на А група, "Черно море" е на 8-о място с 38 точки, а "Славия" зад варненци с 29 точки.

Хем съм доволен, хем не съм

сподели треньорът на "Славия" Иван Колев след равенството. "Леко съжалявам, защото мисля, че имахме повече шансове. Мисля, че дори нанесохме повече удари. Стана жив мач, без блестяща класа, но динамичен. Ради Василев ще е на линия за мача с "Хасково", сега не игра, защото реших да му дам почивка", каза още специалистът.

Не бяхме агресивни и се ядосах

защото поне в домакинствата можем да сме по-активни, заяви треньорът на "Черно Море" Никола Спасов. И добави: "Досега в нито една среща от втората шестица нямаме мач на добро ниво. Не се получава това, което ми се иска, въпреки че победихме в повечето срещи. Изгубихме две точки, но все пак и "Славия" са по-сериозен противник".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай