"Черно море" и "Литекс" не се победиха във Варна

"Черно море" и "Литекс" не се победиха във Варна | StandartNews.com

Отборите на "Черно море" и "Литекс" не успяха да се победят и завършиха наравно на стадион "Тича" във Варна. Домакините откриха резултата след гол на Симеон Райков в 25-ата минута с удар отдалеч, след който Баривейра не се намеси добре. Последваха няколко положения за гостите, които в 42-ата минута заслужено изравниха след гол с глава на Йонсен с глава.

Треньорът Лауренциу Регекампф направи пет промени. Румънецът не заложи на Данило Асприля, който остана извън групата. Освен него извън титулярите бяха още Кристиян Малинов, Рафаел Перес, Петрус Бумал и Арсенио Нунеш. На тяхно място започнаха Десподов, Горанов, Гълъбов, Станоев и Никола Колев.

Колегата му Никола Спасов направи само козметични промени. Едната от тях е принудителна заради наказанието на Стефан Станчев, който беше изгонен при гостуването на Локомотив в Пловдив. Тодор Паланков също е извън състава, а титуляри бяха Стенио и Педро Еуженио.

"Черно море" не успя да прекъснат лошата серия на "Тича". От началото на сезона варненци имат 4 победи и 4 загуби и вече един равен, а последните две домакинства отстъпиха от "Берое" с 0:3 и от "Ботев" (Пловдив) с 1:2.

ЧЕРНО МОРЕ - ЛИТЕКС 1:1
1:0 Райков (25)
1:1 Йонсен (42)

"ЧЕРНО МОРЕ": Китанов, Траянов, Жиньо, Венков, Клок, Стенио, Георгиев, Бурабия, Еуженио, Курьор, Райков

"ЛИТЕКС": Винисиус, Недялков, Перес, Елтон, Попов, Горанов, Станоев, Херни Рохас, Колев, Десподов, Йонсен

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай