Бургас и Ямбол с 4 дни за регистрациите за Фен Купа 2016

Бургас и Ямбол с 4 дни за регистрациите за Фен Купа 2016 | StandartNews.com

Тимовете от областите Бургас и Ямбол имат 4 дни до края на регистрациите за Каменица Фен Купа 2016. Отборите от региона, желаещи да се включат в най-големия турнир по футбол за любители в България, могат да се регистрират за участие на официалния сайт на турнира – fancup.kamenitza.bg, в срок до 8 май.

Квалификационните дербита в Бургас и Ямбол ще се проведат на 14 и 15 май, а домакин на регионалните полуфинали за тези две области ще бъде бургаският спортен комплекс „Каменица Арена" на 28 и 29 май.

Голямата награда за шампионите на Фен Купа 2016 е посещение на стадион Камп Ноу и незабравимо приключение зад кулисите на ФК Барселона, в компанията на легендата Христо Стоичков. Тимовете, класирали се за регионалните полуфинали, ще получат оригинални екипи Joma – марката, с която играят българските национали и много други тимове от професионалния ни ешелон. Всички отбори от приятели са добре дошли в турнира на годината, като единствените условия за участие са играчите да са пълнолетни и да не са картотекирани като професионални футболисти.

Игровата схема на турнира ще остане непроменена - „трансферните прозорци" между квалификациите и полуфиналите, както и между полуфиналите и националните финали, ще останат отворени и отборите ще могат да променят своите състави, а състезателите да сменят своите тимове.

Със сигурност и тази година момчетата от областите Бургас и Ямбол ще защитят достойно футболната чест на южното Черноморие. Емоциите са гарантирани, защото Каменица Фен Купа е повече от футбол!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай