Бургас дари Стенли с картина

Бургас дари Стенли с картина | StandartNews.com

"Добро бъдеще на Бургас" пожела голямото име на българския и английския футбол Стилян Петров в специалната книга на Община Бургас, където известни личности отправят своите пожелания към града. Това стана по време на пресконференция за закриването на Eвропейското първенство за юноши до 17 години в петък. В нея взеха участие кметът Димитър Николов, бургаската футболна легенда и бивш съотборник на Стилян Петров - Радостин Кишишев.

„Много усилия се изискват за организацията на такова престижно първенство. Това, което сте постигнали по отношение на подготовката и на тренировъчните бази е невероятно". Това заяви легендата на българския футбол Стилян Петров.
Той сподели, че е радостен да види как българската публика е показала, че милее за футбола. И призова феновете да напълнят стадион „Лазур" за финала на Евро 2015 в петък. Церемонията по закриването ще започне в 18.30 часа, а вратите на стадиона ще бъдат затворени в 19.00 часа, час преди оспорвания футболен двубой между Германия и Франция.

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол и настоящ треньор в „Астън Вила", който е посланик на Eвропейското първенство за юноши, подари футболна топка със свой автограф на бургаския кмет, а футболната звезда получи картина на бургаски художник. Специални гости на финала на стадион „Лазур" ще бъдат президента на УЕФА Мишел Платини и бившият национал на Франция - легендарният Зинедин Зидан, чийто син Лука е вратар на "петлите"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай