Буфон пази лоши спомени от българските защитници

Буфон пази лоши спомени от българските защитници | StandartNews.com

Вратарят на Италия Джанлуиджи Буфон заяви преди мача с България, че има неприятни спомени в мачовете си срещу български нападатели. Той коментира и контузията на Клаудио Маркизио: „Аз и тифозите на Ювентус сме изнервени за контузията, която получи Маркизио. Тези травми се получават и не можеш да направиш нищо. Трябва да бъдем много концентрирани и спокойни за утре, тъй като целта са трите точки. Последните квалификации в София бяха много трудни", коментира Буофон.

Буфон каза още, че има голям респект към съперниците си и това, че са минали 20 години, откакто е играл срещу Стоичков и все още го помни означава много, предава Гонг.

В същото време на пресконференцията Валери Божинов поиска уважение към него и към отбора, който за него е кауза: „Това не го превеждайте на италиански. Обръщам се към всички медии. Искаме да има уважение към целия национален отбор. Аз мога да ви гледам всички в очите. Това не е заплаха, а искам да има респект. Националният отбор е кауза – и за нас, и за вас. Ако ние сме добре, и вие сте добре. Просто искам да има уважение и към него и към мене. Писаниците и говоренето на глупости прекаляват. Не държа висок тон, просто искам уважение."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай