Бразилска легенда слага син шал на "Левски" - "Славия"

Бразилска легенда слага син шал на "Левски" - "Славия" | StandartNews.com

Легендата на бразилския футбол Ривалдо потвърди новината, че ще бъде в София за финала на Купата на България между "Левски" и "Славия". Синът на бразилеца - Ривалдиньо играе за "сините", което е поводът за визитата на бившата звезда на "Барселона". "Поздравявам сина си Ривалдиньо с 3:2 (срещу "Ботев"). Бог да те благослови. На 9 май ще бъда на стадиона за финала за Купата на България", написа Ривалдо в социалните мрежи. С всеки изминал ден феновете на "Левски" все повече се надъхват за предстоящия финал за Купата на България срещу Славия. Двубоят е на 9 май от 19:30 часа на стадион "Васил Левски". От Сектор "Б" пуснаха надъхващо видео за срещата в сряда, като в края на посланието призовават всички да бъдат с шал на "Левски". До момента феновете на Левски изкупиха около 25 000 билета, а в продажба останаха по малко от 3500.

Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов пък говори за предстоящото гостуване на "Бока Хуниорс" в България. Както вече стана ясно, "сините" организира мач в памет на иконата Георги Аспарухов-Гунди. Двубоят ще е по повод 75 години от рождението му, което бе чествано вчера - 4 май. Грандиозният двубой на Левски срещу аржентинския колос ще бъде на 19 август на Националния стадион "Васил Левски". "Тук и съдбата беше благосклонна към нас. Възможността изникна почти спонтанно, свързана с тяхното пътуване в Европа. Те търсеха възможност да направят още един демонстративен мач в Европа. Ние пък търсехме вариант, в който да отбележим в средата на лятото 75-годишнината на Гунди с едно по-интересно събитие, така че просто звездите се подредиха по правилния начин за нас", коментира Красимир Иванов.

Шефът в клуба от "Герена" говори и за подготовката за финала за Купата на България със "Славия" на 9 май: "Концентрацията е на много високо ниво. Останаха няколко дни до сряда. Очаквам, че особено след мача снощи, каквото е останало да се разпродаде. Въпреки това моето очакване е, че в сряда ще има някаква форма на напрежение, защото 30-40% за такива мачове се продават в последния ден. За хората, които искат да дойдат е по-добре през уикенда са си купят билети", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай