"Ботев" ще рита за по 2 бона на "Лаута"

"Ботев" ще рита за по 2 бона на "Лаута" | StandartNews.com

Стягам редиците, обяви благодетелят Румен Чандъров

По 2000 лв. ще е премията на всеки един от футболистите на "Ботев" ако спечелят дербито с "Локо" в събота на ст. "Лаута". По принцип премията за победа като гост е 1800 лв. на калпак, но сега благодетелят Румен Чандъров е решил да вдъхне допълнителен стимул на "канарите". Той вече се появи на базата в "Коматево" и лично надъха играчите. Освен, че посети съблекалнята на футболистите преди една от тренировките им, той разговаря със служители на клуба и ръководните фактори в отбора - по специално с президента Ангел Палийски и спортният директор Георги Марков. "Тук съм, за да стегнем редиците", заяви Чандъров пред "ПловдивДерби". Той бе попитан и кога ще стане собственик на "Ботев" официално. "Аз съм този, който трябва да дава зор за акциите. Бъдете спокойни и това ще стане. Сега е важно да подредим клуба и той да функционира нормално. Има президент, има пари за заплати, има средства за поддръжка на базата. Не виждам, къде е проблемът", коментира още Чандъров.

"Целите за следващия сезон е рано да ги обявяваме. Обещавам да седнем и пред всички медии подробно да разкрием, какви са плановете ни. Това обаче най-вероятно ще се случи, след като настоящия сезон свърши", обяви босът. Той застана и зад треньора Николай Костов. "Той е страхотен професионалист и аз много се радвам, че той работи в "Ботев", сподели Чандъров, който все още не знае дали ще присъства на ст. "Лаута".

"Локо" вдигна ръце от беглец

В "Локо" (Пловдив) вдигнаха ръце от Гай Мансур. Футболистът е в неизвестно вече повече от седмица и никой на "Лаута" не знае къде е. За последно Мансур е обявил, че отива в Италия за да лекува контузия. Той обаче нито си вдига телефона, нито отговаря в социалните мрежи. За това от "Локо" решиха изобщо да не се занимават с него поне докато не свърши сезона в "А" група. Нападателят има договор за още три години с "Локо", но по всичко личи, че той няма намерение да го изпълни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай