"Ботев" с четирима чужденци в Австрия

"Ботев" с четирима чужденци в Австрия | StandartNews.com

Вили Вуцов тренира тима при гребците, Хамза бяга в Китай

Само четирима от чужденците на "Ботев" потеглят в сряда с тима за Австрия. Там пловдивчани играят реванш със "Санкт Пьолтен" в квалификациите от Лига Европа. "Канарите" взеха 2:1 първата среща.

Вили Вуцов ще може да използва вратаря Стаховяк, защитника Лукин, халфовете Куртеан и Иршак. В България остава голмайсторът от победата над "Локо" (Сф) Юнес Хамза. Последният чака всеки момент оферта от Русия или Китай.

"Хамза няма да се връща в Румъния. Просто нито един отбор не може да си го позволи. Но все пак продажба ще има. Имаме контакти в Русия и Китай и очаквам най-късно до 10 дни да го продадем", каза агентът му Жойца, "Много малко са отборите, които могат да си позволят условията ни. Искаме заплата от 25 хил. евро на месец и комисиона от 100 хил. евро за мен. Това са много пари, които никой румънски клуб не може да извади".

Всеки момент продажба чака и Фериборе Доре. "Университатя" пък иска румънците от Пловдив. Изненадващо бразилецът Вандер Виера замина във вторник вечер за София да играе за дубъла на "Ботев" срещу "Локо" в Надежда.

Вили Вуцов реши да промени малко ритъма в "Ботев". Вместо в Коматево той нареди крос около Гребната база. Доста от разхождащите се там пловдивчани се изненадаха от появата на футболистите. След това тимът се прибра на възстановяване в клубната база.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай