"Ботев" Пд разкара треньора и вратаря след срама срещу "Монтана"

"Ботев" Пд разкара треньора и вратаря след срама срещу "Монтана"  | StandartNews.com

Ръководството на "Ботев" Пловдив взе решение да освободи Петър Пенчев от поста старши треньор на представителния тим. Няколко часа след тежката загуба от Монтана (0:6), председателят на Съвета на директорите Ангел Палийски заяви, че от следващата седмица Ботев ще има нов треньор.

"След безобразното представяне на отбора в мача срещу Монтана, Управителният съвет взе единодушно решение да освободи треньорския щаб на отбора. Очаквахме Петър Пенчев сам да подаде оставка след това, което видяхме днес и след като той не го направи решихме, че е необходима промяна за доброто на отбора", заяви Ангел Палийски, цитиран от официалния сайт на "Ботев".

Шефът в „жълто-черния" клуб каза още, че вратарят Михаил Иванов е изиграл последния си мач с екипа на тима.

"В понеделник ще проведем разговор с целия отбор. По всяка вероятност за футболистите ще има санкции, но все още не сме решили дали те ще бъдат от финансов или друг характер. Недопустимо е някои играчи да се отнасят по този начин към задълженията си на терена и с представянето си да предизвикват чувство на срам сред цялата „жълто-черна" общественост", допълни Палийски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай