Борисов към "червените" фенове: До дни сагата приключва

Борисов към "червените" фенове: До дни сагата приключва | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов заяви, че сагата около съдбата на ЦСКА трябва да намери разрешение до сряда-четвъртък тази седмица. Министърът-председателят отговори във Facebook на "армейските" фенове, които вчера излязоха със специално обръщение към "червената" общественост.

"Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам. И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум. Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи. Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и ЦСКА да е там, където му е мястото. Призовавам всички, които обичат ЦСКА, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри", написа като отговор премиерът.

Ето пък какво призоваха вчера феновете на ЦСКА:

Армейци, битката за ЦСКА продължава!
От страницата на "Футболен Клуб ЦСКА" призоваваме всички армейци за пълна мобилизация в битката за ЦСКА, която навлиза в заключителна фаза и ние имаме нужда от вас!
Всички помним обещанията на премиера Бойко Борисов, и президента на футболния съюз Борислав Михайлов, и в тази връзка искаме да помолим всички истински армейци да се борят съдбата за нашия любим отбор през следващите дни, а именно като заемат позиция и бъдат в пълна готовност за протестни действия!Защо изискваме това нещо, ами много просто ЗАЩОТО СА ГОТОВИ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!
Ето и отговорниците за ситуацията към днешна дата в ЦСКА, които трябва да подсетим какво ни обещаха и какво всъщност причиняват на нашия клуб :
От страна на властта в лицето на управляващата партия :
Герб :
Тел: 02 490 13 13
e-mail: [email protected]
фейсбук профилите на участниците в срещата, на които можете да пишете , културно като истински армейци каквито сте :
https://www.facebook.com/krassen.kralev?fref=ts
https://mobile.facebook.com/boyko.borissov.7?_rdr
От страна на БФС (ако телефоните не отговарят сега, понеделник отново ще споделим текста на публикацията, а до тогава можете да им пишете на пощите), защото тези хора усвоиха едни милиони и ни обещаваха силна А група, а сега заради натиска на пеевски са готови да се откажат :
E-mail: [email protected]
Изпълнителен директор
Тел.: +359 2 94 26 276
E-mail: [email protected]
Спортно-техническа комисия
Тел.: +359 2 988 15 21
Личен състав и деловодство
Тел.: +359 2 942 62 35, +359 2 942 62 34
ЛК :
02 9426276
[email protected]
Какво ще бъде бъдещето на ЦСКА, зависи от нас, нека заедно довършим битката и я спечелим!
ps Призоваваме за запазване на културния тон към всички отговорни лица, въпреки цялото напрежение, да покажем че феновете на ЦСКА освен всичко сме и едни от най-активните и истински граждани в нашата държава!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай