Бонус от 1 евро за Шиляк в "Ботев"

Бонус от 1 евро за Шиляк в "Ботев" | StandartNews.com

Сравниха го с герой от "Игра на тронове"

Ермин Шиляк си е издействал бонус от 1 евро на месец в сравнение с футболистите. Треньорът е обявил, че не иска да ощети "Ботев" и ще взема тавана на заплатата плюс сто цента отгоре, за да има все пак разлика. "Това бе последното нещо, за което той пита по време на преговорите. Искаше да знае в детайли нещата за школата, отборите в нея и особено какви играчи има в старшата възраст", заяви изпълнителният директор на "канарчетата" Ангел Палийски при представянето на словенеца. Това стана днес.

Договорът на Шиляк е за шест месеца с опция да бъде продължен. "Той обяви, че този срок не е проблем за него. Не сме притеснени, че досега е бил треньор само за шест месеца", допълни шефът на "жълто-черните". Дебютът на Ермин ще бъде тежък - дерби с "Локо" (Пд) в събота. В екипа му ще влезе Николай Киров, който ще е шеф на школата. Шиляк ще вземе и опитен сънародник. Това Санди Сейнидовски, който е бил шеф на школата на "Ювентус" в родината му.
Зевзеците в Коматево пък не стояха дълго без работа. Те веднага лепнаха прякор на новия треньор - Джейми Ланистър. Феновете видяха прилика между Шиляк и датския актьор Николай Костер-Валдау, който играе един от най-противоречивите и печални образи в култовия сериал "Игра на тронове".

Не знам за гаврите със "сините"

обяви бившият играч на "Олимпия" (Любляна) Ермин Шиляк. Както е известно, съперниците на "Левски" дразнят редовно феновете му с припомняне на двете отпадания от словенците. "Помня мачовете. В първия бихме 3:2, а след това мисля с 2:0. Големи мачове срещу силен отбор. Базата на "Ботев" ме впечатли. Нямаме такава в Словения", обяви треньорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай