Бившата на Дани Кики с тунинг на плажа

Бившата на Дани Кики с тунинг на плажа | StandartNews.com

Красивата половинка на играча на "Локо" (Пд) Дани Кики - Антония Иванова, демонстрира пищни форми на плажа. Не само Господ обаче е надарил плеймейтката - тя сама се е погрижила в елитна клиника бюстът и да изпъква. Дори край брега в Слънчев бряг, където чаровните русалки не са кът. Тони, която е бивша хулиганка от агитката на "Ботев" (Пд) (дълго време тя ходеше и с бившия "канар" Васко Василев-Стълба), постоянно поства предизвикателни фотоси от родното Черноморие. Формите и буквално се изливат от скромните бански. Мъжете около нея цъкат с език, а жените им беснеят от завист. Видно е, че Тони Иванова има и нови татуси. Повечето от тях, хубавицата е посветила на сина си Луис, който е плод на любовта й със "смърфа" Дани Кики. Именно малчугана прави компания на майка си в Слънчака.

Гаджето на Черчи събра погледите

Алесио Черчи да си на днешно време! Асът на "Фиорентина" си лежи на плажа, кефи се на хубаво гадже и изчаква къде ще бъде продаден днес. Футболистът има оферти от "Милан", "Атлетико" М и половината английска Висша лига. Затова и изглежда щастлив с хубавата Фредерика Рикарди. Двамата изкъпаха в морето дори кученцето, с което се появиха на плажа. Папараците отбелязаха, че дамата е с перфектна фигура, която според слуховете може да поразвали скоро. Но по най-щастливия повод - май е бременна. Вечерта на влюбената двойка завърши с барбекю. Преди това Алесио излезе с майка си да напазарува за семейното парти.

Интересното е, че звездата на Черчи изгря с екипа на "Рома" в София. Тогава бързакът мушна два гола на ЦСКА за успеха 3:0 в Лига Европа.

Зведа на НБА се ожени в приказен замък

Звездата от НБА Дуейн Уейд криеше като партизанин мястото, където се жени за приятелката си Габриела. Но американските клюкари бързо го разконспирираха. Казва се "Chateau Artisan" и е смятано за едно от най-яките имения в цяла Флорида. Не един от известните американски музиканти е снимал там клиповете си. Замъкът е кацнал върху езеро насред лозя и поляни. Пиле не може да прехвръкне през охраната. Както си му е редът, имението има 8 спални, 7 бани и е разположено върху 14 акра земя.

Вече съобщихме, баскетболистът накара всички гости на церемонията днес да подпишат декларации. Те нямат право да изнасят информация и да снимат, тъй като са заплашени със солидна глоба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай