"Берое" пусна линк в интернет за мача с "Атлантас"

"Берое" пусна линк в интернет за мача с "Атлантас" | StandartNews.com

"Нова" с три от четири в Европа

"Нова телевизия" обра пая за старта на родните тимове в Европа. Медийната група взе правата за домакинските мачове на "Лудогорец" и "Черно море". По всичко личи, че тя ще вземе и домакинството на "Берое" срещу "Атлантас" на 9 юли.

Това вече се появи в предварителните програми. Двубоите ще бъдат излъчени по платената "Диема спорт". "Нова" води и преговори за гостуванията на трите тима. За сега обаче те са под въпрос. "Берое" дори се застрахова и пусна на официалната си страница в интернет връзка към друг сайт. На него феновете ще могат да гледат двубоя в четвъртък с "Атлантас" по литовската телевизия. Преди година обаче запалянковците видяха доста зор с реванша с "Апоел" (Тел Авив). Стотици заралии атакуваха интернет и мрежата се срина.

Така единствено свободен остава "Литекс". Най-вероятно двубоите на "оранжевите" от предварителните кръгове ще бъдат излъчени от БНТ. В момента се водят преговори между двете страни за двубоя с "Йелгава" край Покрития мост на 9 юли. Иначе националната медия продължава да държи част от правата за груповата фаза на Лига Европа.

bTV също излъчва пакет от този турнир. Освен това нейни са мачовете в Шампионската лига от плейофите до финала. Това означава, че ако "Лудогорец" стигне последния кръг преди груповата фаза, то автоматично мачовете на шампионите ще бъдат излъчени по bTV. Същото важи и за плейофите в Лига Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай