Берое излиза срещу Славия без трима титуляри

Берое излиза срещу Славия без трима титуляри | StandartNews.com

Ще се опитаме да се противопоставим срещу „белите", които са млад отбор, но с много перспективни състезатели, казва селекционерът на старозагорския тим Александър Димитров

В утрешния мач със „Славия" няма да можем да разчитаме на трима основни състезатели – Ерик Почански, Ради Кирилов и Атанас Зехиров, обяви в клубния сайт ден преди гостуването на „белите" селекционерът на „Берое" Александър Димитров.

Почански бил наказан, Кирилов пък се възстановявал след операция. Приказките, че контузията на Зехиров била „треньорска" според старшия на старозагорци били несериозни. Той лекувал тази тежка контузия още от миналия сезон и едва отскоро започнал да тренира с отбора, но му трябвали поне още две седмици, за да влиза по малко в игра.

„Славия" е млад отбор, но с една добра организация и много перспективни състезатели, които умеят да правят бърз преход от защита в нападение", похвали своя съперник Димитров. Но той се надява беройци да се противопоставят успешно и да вкарат повече голове своя противник.

Както е известно, мачът ще се играе на националния стадион „Васил Левски", заявен за домакинските мачове на „Славия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай