Бербатов за националния в Япония: Не е драма

Бербатов за националния в Япония: Не е драма  | StandartNews.com

Димитър Бербатов днес бе в София за да награди млади деца таланти. Той коментира ситуацията в националния отбор и разгромите в двата мача срещу Япония и Дания, като заяви, че не трябва да се драматизира. Преди началото на разговора с журналистите той изрично помоли да не му се задават въпроси за бъдещето, а относно информацията в гръцките медии, че ще се връща в ЦСКА, нападателят на ПАОК отхвърли напълно тази възможност.

"Винаги е хубаво около децата. Те изваждат детското в мен. А и аз все още съм футболист", каза Бербатов, цитиран от Канал 3.

"Далеч съм от нещата и нямам мнение по въпроса за ЦСКА", добави той.

"Пишат се глупости от всевъзможни характери, за които нямам обяснение защо се случват. Имам си собствена медия (б.р. Бербатов има предвид активността си във фейсбук напоследък), но правя изключение сега за вас журналистите, защото ме чакахте на слънце. Глупости продължават да се пишат и точно заради това съм ограничил контактите с повече от вашите колеги", посочи Бербатов.

"Видях репортаж и чух по новините за представянето на националния ни отбор в Япония.Нищо кой знае какво не е станало. Приятелски мач е това. Да, резултатът е лош, но да пътуваш толкова време за някакво турне не е много приятно по това време на годината. За това се получават такива недоразумения в резултата. Не трябва да има драматизация", коментира Бербо.

"Ще стискам палци за Англия на Европейското. Толкова време играх там, така че познавам доста от играчите и се надявам да постигнат успех. Който иска да става голмайстор на Европейското", каза той.

"Не е дошъл моментът да се завърна и да оправя футбола в България", категоричен бе Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай