Бербатов подписва с "Берое", в ЦСКА го зачеркнаха

Бербатов подписва с "Берое", в ЦСКА го зачеркнаха | StandartNews.com

Очаква се Бербатов да подпише 6-месечен договор със старозагорци. След Нова година, нападателят ще прецени дали да остане в Стара Загора до края на сезона или да продължи да си търси отбор в чужбина.

Новината за преминаването на Бербатов в Берое буквално разгневи феновете на ЦСКА-София от фракцията Анимълс. Привържениците на „червените" публикуваха в социалните мрежи текст, а част от него гласи:

„Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли - мъжът се познава по дадената дума и действията.Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай