Бербатов: Да сме реалисти - времето минава

Фото Sportal.bg

Бербатов: Да сме реалисти - времето минава | StandartNews.com

Сега ще отделя малко време на семейството си. После, ако дойдат реални оферти, ще ги разгледаме. Ако ли не, трябва да сме реалисти, че времето минава, обяви Димитър Бербатов след мача на "Васил Левски" отностно бъдещето си. Преди срещата дълго се коментираше, че това може да е и негов бенефис. 

Изморен съм, щастливо изморен. Мисля, че всички са доволни. Футболистите дойдоха на добра воля, без да искат нищо. Искрено им благодаря, продължи той. 

Важното беше, че такива футболисти дойдоха и подкрепиха това, което правим. Не е важно, че не съм вкарал гол. Доволен съм, но винаги може да е по-добре. Следващия път ще се стараем да надскочим себе си. Екипът бе страхотен. Надявам се, че всички хора, които бяха дошли на трибуните, са доволни, каза още Митко и благодари на всички по трибуните, че се включиха в благотворителната инициатива. 

Невероятна емоция. Радвам се, че хората ни изтърпяха на това темпо. Получи се добър мач с някои добри отигравания. Да не забравяме, че каузата е благотворителна. Това, което направи Бербатов, е нещо невероятно - толкова много звезди на едно място. Получи се един празник. Всички гости ще си тръгнат очаровани. Благодарим на хората от все сърце и да се надяваме, че ще има още такива събития, коментира Стилиян Петров.

Прекрасно беше. Хубаво е да видиш толкова звезди на едно място. Радвам се, че стана спектакъл. Благодаря на Бербатов за поканата. Дано има повече такива събития, защото виждате какъв празник стана. Останах приятно изненадан, че в съблекалнята трите фланелки бяха една до друга (б.р. на Мартин Петров, Бербатов и Стилиян Петров). Трите кончета бяха едни до други. Стадионът отново беше пълен. Колкото повече такива събития, толкова по-добре, защото те носят позитивизъм. Дават позитивно мислене на тези дечица, които Бербатов награждава. Това за тях е едно голямо преживяване. Със сигурност повечето от тях няма да спят тази вечер, както и много други деца, които бяха на стадиона и се докоснаха до тези звезди. Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва. Пожелавам успех на младите играчи, които се появиха на терена днес. Това беше и целта на Бербатов - те да се докоснат до тези звезди и да видят, че няма нищо страшно", заяви друг бивш национал Мартин Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай