Бекали ще спира с купища пари Божинов

Бекали ще спира с купища пари Божинов | StandartNews.com

30 000 души готвят ад за "Стяуа" в Белград

Собственикът на "Стяуа" Джиджи Бекали обеща да позлати футболистите при успех в реванша срещу "Партизан" в Белград от Шампионската лига. Битката между двата тима е на стойност 5,7 млн. евро. Валери Божинов и компания ще получат по 20 000 евро на калпак, ако се справят с румънците. "Ще дам повече на моите, много повече", обяви култовият Джиджи пред медиите в северната ни съседка, след като научи за колко ще ритат домакините.

Феновете на тима пък правят луди залози за резултат 2:2, който ще прати "Стяуа" на плейофите за груповата фаза на най-скъпия турнир в света. Букмейкърите пуснаха резултата на промоция с коефициент 17. Румънците са в добро настроение и се подсилиха с романи на Достоевски за мача. Валери и компания пък ще имат подкрепата на над 30 000 души. "Всички билети са продадени", обявиха вчера на касите на стадиона на "Партизан". "На трибуните ще бъде ад", смятат медиите в западната ни съседка. Божинов ще води атаката на гробарите заедно с Абубакар Оумару, който също е възстановен от травма.

Култов превод разсмя двата тима преди жестоката битка днес. "Партизан" не успя да намери човек, който говори сносен румънски. Наетата от клуба лелка взриви пресконференциите на двамата треньори, след като се обърка тотално и журналистите почти не разбраха за какво иде реч и на двата езика. Особено фрапантни бяха изреченията на румънски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай