Баждеков: Не всички ще могат да идат на финала

Баждеков: Не всички ще могат да идат на финала | StandartNews.com

"За съжаление билети няма да има за всички желаещи за финала с "Черно море". Това призна изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков. Днес от "Левски" спазиха традицията и на връх 101-ия си рожден ден се събраха в градинката зад 22 СОУ в столицата, където е бил основан клуба.

За пръв път от доста години насам играчите си направиха обща снимка до мурената, която ознаменува паметното събитие на 24 май 1914 г.

"Уверен съм, че след броени дни ще вдигнем купата", заяви шефът на спортния клуб Стоян Хранов. "Лесно е, когато отборът печели титли, а сега още по-важно е да бъдат подкрепяни играчите и ръководството", допълни той.

"Водим се домакини на финала в Бургас, но за това е само на книга. Проблемът е, че капацитетът на стадиона е по-малък, отколкото трябва за такъв мач, отделно полицията настояваше за буферна зона от 1 000 места, така че при този стеснен капацитет ние все пак ще имаме 11 000 места", каза още по темата с билетите Баждеков.

"В събота получихме допълнителната бройка, която бяхме заявили, една част от нея ще бъде дадена на фен клуба, а другата ще бъде разпределена между треньорите, играчите и школата. Останалата част ще бъде пусната в продажба на касите във вторник, за да улесним феновете си, тъй като тогава е последната ни домакинска среща с "Марек", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай