Бала: До Европа има много мачове

Бала: До Европа има много мачове | StandartNews.com

Треньорът на "Литекс" Красимир Балъков обяви, че следващите мачове ще бъдат решаващи за визите за Европа, а не само този с "Локо" (Сф). Четвъртото място отпадна от сметките, след като "Левски" изхвърли "Лудогорец" от турнира за Купата на България.

В неделя в 20,00 часа "оранжевите" приемат столичани в сблъсък за второто място, което може да отвори и шанс за нещо повече. "Ясно ни е какво ни чака. Знаем за качествата, опита и хитростта на отбора на "Локомотив", затова трябва да излезем както в последните два мача и да търсим победата. Най-важното е накрая да излезем победители", заяви Балъков. "Никой не може да каже колко близо е до Лига Европа. Ако успеем да си вземем необходимите точки, ще бъдем спокойни за класирането си там. Това е нашата цел", заяви бившият национал.

В същото време "Локо" (Сф) идва в Ловеч с пълна сила. Капитанът на "железничарите" Александър Бранеков се завръща в отбора след изтърпяно наказание. Президентът на клуба Николай Гигов пък спази традициите си и отново взе участие в тренировките на тима от "Надежда".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай