Баджанаците станаха братлета

Баджанаците станаха братлета | StandartNews.com

Ще давам интервюта на терена, закани се Божи

Валери Божинов и Ники Михайлов продължават да демонстрират невероятна близост по време на лагера на националния отбор. След като стана ясно, че двамата спят в една стая в хотела в Правец, сега те си направиха и няколко снимки в стилни костюми. Те бяха част от сесията на отбора с новите официални облекла. Гаджев, Попов и Митрев също се сдобиха с индивидуални фотоси, но не успяха да бият тези на Ники и Божи.

"Моето братле", написа Валери по снимките, с които се похвали в "Инстаграм". "Не виждам да има нещо, което да делим с Ники Михайлов. Ние трябва да сме пример за съотборниците и обществото, защото националната фланелка е над всичко", каза Божинов за "Гонг". "Всеки да коментира каквото си иска. Ние за пореден път показахме, че сме мъжки и достойни момчета. Колективът е силен и това трябва да започне от нас двамата", добави Божинов. "С повечето футболисти съм играл, а с някои от тях съм бил и съотборник. Мисля, че ще си повярваме и в събота вечерта ще играем добре", коментира още нападателят. "Искам моето интервю да е на терена срещу Италия", добави Валери.

Близо 5000 билета за мача пък бяха продадени до сряда вечерта. Цените на пропуските са 50 лева за сектор "А", 30 за "В" и по 10 зад вратите. На касите пред ст. "Васил Левски" почти нямаше жива душа. "Няма и как да има хора. Националният показва слаба игра. Купих си билет, защото искам да видя италианците. Предполагам повече хора ще постъпят така", коментира фен пред "Стандарт".

Словенци надуват свирката в събота

Словенска бригада ще свири мачът между България и Италия в събота от 21,45 ч на националния стадион. Елитният рефер Дамир Скомина ще изведе двата отбора. Негови помощници ще са Юре Прапротник и Роберт Вукан. Четвърти рефер е Андраж Ковачич. Матей Юг и Славко Винчич ще бъдат допълнителни рефери.

Делегат на мача е ирландецът Денис Круис.

Верати: Няма втори Пирло

Новоизгряващата звезда на "скуадрата" се скъса да хвали своя футболен кумир Андреа Пирло. "Той е истински шампион и няма друг като него. За мен е удоволствие да имам такъв съотборник", заяви халфът. Играчът на ПСЖ не спести суперлативите си и за Антонио Конте. "От тактическа гледна точка той е най-добрият треньор, който съм имал. Знам какво иска от мен и съм готов да се възползвам от всеки шанс, който получавам. Ако се наложи, ще изпълнявам и други роли на терена, стига да съм полезен на съотборниците си", завърши Марко Верати. "Синьото ми отива много добре", заяви пък новобранецът Едер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай