Атакуват Ицо с автобус на "Реал"

Атакуват Ицо с автобус на "Реал" | StandartNews.com

София. "Реал" удари рамо на агитката на "Левски" за мача с "Литекс". Страховитата фракция "Ултрас Сур" подари на сектор "Б" малък автобус. Той пристигна вчера в България и ще влезе в употреба за гостуването на "оранжевите" в събота.

"Наши хора поддържат връзка с тарторите им. Хората питали от какво имаме нужда и те казали - автобус. Рейсът е страхотен. Има 40 места и е изцяло с кожен салон", обяви шефът на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров. в агитката на "Реал" гаранция ще се зарадват, че автобусът ще бъде употребен като оръжие в борбата срещу Христо Стоичков.

"Сините" са наели до момента още 8 возила за дербито в града на люляците. Цената на ескурзията е 12 лв, тръгва се в събота в 10 часа от кафето на бул. "Тодор Александров".

В "Левски" пък се питат какво да правят с Рене Михелич. Халфът е със спрени права от дербито с "Локо" (Сф) за първенство. Тогава словенецът получи червен картон. Дисциплинарната комисия ще решава днес след обед случая му. "Сините" обаче тръгват по същото време за лагер преди мача с "оранжевите".

"Какво ще стане, ако се окаже, че той няма да играе. Само път ще бие. Въобще защо трябваше да му спират правата заради протестите на "Локо" за техните играчи", коментираха "сините".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай