Арестуваха Бащата по време на дербито

Арестуваха Бащата по време на дербито | StandartNews.com

Камбуров скочи на съотборници след 1:1

"Ботев" и "Локо" извъртяха 1:1 в нервен мач на Коматево. Преди срещата полицаи посъветваха на висок тон щаба и резервите на "смърфовете да не стават от скамейката по време на битката за Пловдив. Причината - "бултрасите" са много близо до тях и могат да летят всевъзможни предмети.

Така Бащата вися почти целия мач седнал и трудно даваше указания на подопечните си. Алекс Колев даде преднина на "Ботев" в края на първата част с мощна тупалка. "Черно-белите" обаче реагираха в началото на второто полувреме. Тогава влезлият на смяна Зоран Балдовалиев мина на парад през центъра на "жълто-черната" защита и с кинжален изстрел взриви клетката за гости. Вместо радост - попадението отприщи и вълна от агресия у феновете на "Локо".

Те бутнаха загражденията и пробваха да нахлуят на терена. Намесата на тежковъоръжени спецчасти обаче охлади мераците им. След края на срещата капитанът на "Локо" Мартин Камбуров изненадващо се нахвърли на своите съотборници.

"Равенството е закономерно, лошото е, че всеки мач играем с 10 души. Яд ме е, че има скатавки. Трябва да се стегнем, не че ще изпаднем, но не бива да я караме така", изригна голаджията. Ядосани "бултраси" пък решиха да причакват главния съдия Георги Кабаков люти на свирката му. В крайна сметка пловдивският рефер и помощниците му се измъкнаха с мръсна газ и ескорт от полицейски коли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай