Антони Здравков се извини на феновете на "Левски"

Антони Здравков се извини на феновете на "Левски"  | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков се извини на всички фенове на „сините" за игра на тима в дербито спечелено от ЦСКА с 3:0.

"Искам да се извиня на привържениците на "Левски" за безобразното първо полувреме. Трябваше да си подаваме топката по земя и да търсим празните пространства. Толкова елементарни голове допуснахме, не направихме нищо от това, което бяхме говорили. Не бих казал, че отборът е пренавит. Една част от играчите не спазват тактическа дисциплина, нещо, от което се оплакваше и Йоканович. Такъв двубой се играе с взаимна помощ, с взаимодействие между играчите", започна Здравков.

"Трябват строги правила, така се променят нещата. От първия момент знаех, че няма да е лесно. В момента има хора, които не правят това, което се иска от тях. Това не е професионализъм. Отбор трудно се вдига. Всички, които са в "Левски", трябва да осъзнаят какво е Левски", сподели треньорът.

"Съвсем правилно е казал господин Батков, че спира финансирането, така и трябва. Трябва да се дава път на младите", завърши Здравков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай