Аларма в "Лудогорец": Сценарии всякакви!

Аларма в "Лудогорец": Сценарии всякакви! | StandartNews.com

Има още 90 минути, предупреди Дерменджиев

В "Лудогорец" все още имат едно наум преди реванша срещу черногорския "Младост" от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Преди седмица "орлите" биха съперника само с 2:0 в Разград, като изпортиха дузина положения. "В никакъв случай резултатът не е успокояващ, защото знаете, че във футбола са възмогни всякакви сценарии. Трябва да спечелим този мач. Със сигурност не се коментира "Цървена звезда" в момента", каза на тръгване към Подгорица изпълнителният директор Ангел Петричев. "Съперникът трябва да се уважава и да се подхожда с респект. Сигурен съм, че момчетата ще подходят професионално към реванша", добави той.

"Спокойствие не може да има. Постоянно казвам, че имаме комфортна преднина от два гола, но има още 90 минути", заяви пък треньорът Георги Дерменджиев.

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков също алармира, че сблъсъкът с "Младост" все още не е приключил. "Двубоят е от два мача. Първия го спечелихме, но още не е свършила битката. Вторият няма да бъде лек, но ние отиваме за победа. Гоним класиране, което е най-важно, но и победата ни е ценна", каза Дяков, който ще става баща за втори път, след като съпругата му Марияна е бременна. Светльо има син Виктор, който се роди в края на 2012 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай